BROOD EN BANKET

Natuurlijk en puur werken is voor ons vanzelfsprekend, uit respect voor onze gezondheid en de natuur. De keuze van onze leveranciers past hierbij.

Het biologische graan waar we mee werken wordt door André Jurrius verbouwd op zijn Ekoboerderij De Lingehof in Hemmen. Bart Mols maalt het graan in Windkorenmolen De Vlijt in Wageningen.

We werken met desem als natuurlijk rijsmiddel. Het geeft een rijkere smaak aan het brood.

Eenvoud is onze kracht. Daarom voegen we ook geen verbetermiddelen toe in ons brood en banket. Zo maken we mooie en lekkere producten. 

We bakken op ambachtelijke wijze. Het afwegen, oppunten en opbollen van deeg, het schieten en uit de oven halen gebeurt handmatig. Het is mooi om op elk moment in het bakproces beslissingen te kunnen nemen die een product beter maken. Door de ambachtelijke productie ontstaan avontuurlijke nuances in de smaak en in het uiterlijk van het brood en banket.

Neem voor ons assortiment en informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 024 737 0483

Contact

Thijmstraat 119
6531 CP Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
024 737 04 83

Openingstijden

maandag:    gesloten
dinsdag:   08.00 - 14.00
woensdag:   08.00 - 14.00
donderdag:   08.00 - 14.00
vrijdag:   08.00 - 14.00
zaterdag:   08.00 - 14.00
zondag:   gesloten


grafisch ontwerp:
Hartebeest

technische realisatie
Ivo-Online

Contact

Thijmstraat 119
6531 CP Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
024 737 04 83

Openingstijden

maandag:    gesloten
dinsdag:   08.00 - 14.00
woensdag:   08.00 - 14.00
donderdag:   08.00 - 14.00
vrijdag:   08.00 - 14.00
zaterdag:   08.00 - 14.00
zondag:   gesloten

grafisch ontwerp:
Hartebeest

technische realisatie:
Ivo-Online