BAKKEN MET VERSCHILLENDE GRAANSOORTEN

Onmisbaar als je vaker brood wilt bakken is kennis van graansoorten, zodat je gevarieerd brood kunt maken. Je krijgt uitleg over verschillende (Nederlandse) graansoorten en kenmerken hiervan: rogge, spelt, haver en tarwe. Waar moet je rekening mee houden als je met deze granen bakt? Je weegt granen af en maakt verschillende samenstellingen. We zorgen voor een mooie diversiteit aan producten zodat je de verschillen goed ervaart tijdens de processtappen.

In deze workshop van vijf uur leer je alle stappen van het ambachtelijk maken van een brood. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig om mee te doen.

Groepsgrootte
Maximaal 12 deelnemers

Prijs
€ 75,- per persoon, de prijs is inclusief BTW (excl. BTW voor zakelijke klanten)

Inclusief
- broodmaaltijd
- koffie, thee
- lesmateriaal en recepten
- zelfgemaakte broden neem je mee naar huis

Tijd 
dinsdag  17:00 - 22:00

Data voorjaar 2019
di 19 maart

Informatie
Voor meer informatie mail ons naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving
Schrijf je hier in.

Contact

Thijmstraat 119
6531 CP Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
024 737 04 83

Openingstijden

maandag:    gesloten
dinsdag:   08.00 - 14.00
woensdag:   08.00 - 14.00
donderdag:   08.00 - 14.00
vrijdag:   08.00 - 14.00
zaterdag:   08.00 - 14.00
zondag:   gesloten


grafisch ontwerp:
Hartebeest

technische realisatie
Ivo-Online

Contact

Thijmstraat 119
6531 CP Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
024 737 04 83

Openingstijden

maandag:    gesloten
dinsdag:   08.00 - 14.00
woensdag:   08.00 - 14.00
donderdag:   08.00 - 14.00
vrijdag:   08.00 - 14.00
zaterdag:   08.00 - 14.00
zondag:   gesloten

grafisch ontwerp:
Hartebeest

technische realisatie:
Ivo-Online